Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy

Megérkezett a wAP LTE!

A wAP LTE egy kisméretű, vízálló vezeték nélküli access point beépített modemmel, ami 2G, 3G és 4G(LTE) csatlakozásokat tesz lehetővé. Csatlakozz a wAP-hoz wireless interfészén (802.11b/g/n) és máris használhatod az LTE hálózatot a telefonon vagy bármely más vezeték nélküli eszközön. A wAP LTE egy darab 10/100 ethernet porttal is szerelve van vezetékes eszközök számára.

A vízhatlan eszköz rögzíthető a házfal külső részére, járművekre, a verandára vagy bárhová ahol vezeték nélküli hozzáférést kell biztosítani a telefonnak vagy laptopnak, számítógépnek. A doboz tartalmazza az asztali állványt is, így könnyedén elhelyezhető akár az ablaknál is.

Az LTE kártyák u.FL csatlakozóval kapcsolódnak a két belső antennához, vagyis ennek eltávolításával adott a lehetőség külső LTE antenna csatlakoztatására is, növelve a vételi jelszintet. Az eszköz többféle tápellátási lehetőséggel szerelt, 9-30V PoE, DC jack és Automotive csatlakozó, mely igen népszerű mozgó eszközökben, mint pl. autó, busz vagy vonat.

Európában két változata érhető el:

wAP LTE kit (RBwAPR-2nD & R11e-LTE) – tartalmazza az LTE modemet és az LTE sávok közül az 1,2,3,7,8,20,38 és 40 támogatottak

RBwAPR-2nD - LTE modem nélkül szállítja a MikroTik
( üres a miniPCIe slot), használhatja saját LTE kártyáját