Üres a kosara

Üdvözöljük az Inter Crown Europe Zrt. weboldalán.

vagy

Ubiquiti újdonságok egyenesen a tervezőasztalról

Míg a legtöbben a nyári szabadságukat tervezik addig a Ubiquiti mérnökei az újabb eszközöket. Ezekből az újdonságokból a legtöbb futó modell upgrade, de akadt portfólióbővítés is a tervezőasztalon. Ilyen például a UniFi LED Panel valamint ennek AC változata. Igen, álmennyezetbe illeszthető LED panelről van szó vezeték nélküli rádiós képességekkel felvértezve.

UniFi CloudKey Gen2 Plus

Számomra a legérdekesebb és egyben legjobban várt eszköz a UniFi CloudKey Gen2 Plus. A most is kapható UC-CK is alkalmas egy közepes méretű hálózat kiszolgálására (a Ubiquiti egzakt kalkulál erre: 999 station), de a továbbfejlesztett modell már a UniFi Video család kameráinak is tárhelyként szolgál beépített 1TB merevlemezzel, ami ráadásul 5TB-ig bővítehtő. Újdonság az előlapi panel, ami állapotinformációkat közöl a UniFi hálózat hardverelemeiről és a UniFi videokamerákról is. Nem maradt ki a Bluetoothon keresztüli konfigurálás sem, melyet a UniFi mobil alkalmazáson keresztül valósíthatunk meg. Érdekesség még a beépített akkumulátor, áramkimaradás esetén segít megfelelően leállítani az eszközt, megelőzve a későbbi hardverproblémákat a HDD-vel.

UCK-G2-PLUS
Méretek 132.2 * 131.16 * 27.08mm
Súly 560g
Processzor 8-magos 64-bit ARM
Memória 3GB
Hálózati interfész Gigabit Ethernet, 802.3af PoE
Gombok Bekapcsoló gomb, reset gomb
Tápellátás 802.3af PoE vagy USB-C QC 2.0
Max. teljesítményfelvétel 12.95W (PoE) vagy 16W (USB-C)
Megfelelőségi nyilatkozatok FCC, CE, IC

 

UniFi In-Wall HD

Falba szerelhető 802.11ac Wave2 MU-MIMO access point és aljzat. Az UAP-AC-IW és PRO után nem kell sokat várni a Wave2 változatra sem.

Amit már most tudunk:
- 4x4 MU-MIMO 5GHz frekvenciatartományban (1733Mbps max PHY), 2x2 MIMO 2.4GHz frekvenciatartományban (300Mbps max PHY)
- 802.3af PoE táp elég az alapfunkciókhoz, PoE passthrough kihasználása esetén már nagyobb teljesítmény szükséges 802.3at PoE táppal
- 1x4 (1 be, 4 ki) switchelt gigabites Ethernet port, választható PoE passthrough (de csak egy portján).

EdgeRouter 12

Az EdgeRouter 12 az ER-4 és ER-6P modelleket követve lényegesen magasabb csomagtovábbítási képességgel rendelkezik elődeihez képest. Számokban kifejezve 3,4 millió pps 64-byte csomagméretnél. Tíz darab gigabites Ethernet port és két optikai modul fogadására is alkalmas SFP aljzat áll rendelkezésünkre, emellet egy konzol porttal és egy USB 3.0 porttal gazdálkodhatunk. PoE megoldások szempontjából egy PoE-in és PoE-out portot használhatunk ki. Az EdgeRouter 12 Layer-2 switchinget is támogat, valamint számos szolgáltatás konfigurálható az EdgeOS-nek köszönhetően.Természetesen mint a család többi típusa, úgy ez is integrálható lesz Ubiquiti Network Management System (UNMS) használatával. A rackbe szerelhetőségre egyelőre nem tért ki a Ubiquiti, de ez szinte garantált ha másképp nem is akkor az univerzális ER-MKIT segítségével.

UniFi LED Panel és LED Panel AC

Megtáplálva 802.3at PoE+ technológiával a UniFi LED Panel egy rendkívül költséghatékony és energiatakarékos megoldást kínál a beltéri világításra. Hosszú élettartamú LED-ekkel akár 50.000+ órán át is működik és könnyedén vezérelhető a UniFi LED alkalmazással, ami iOS-t vagy Androidot futtató eszközökre telepíthető.

UniFi LED Panel
- Tápellátás: 802.3at PoE+
- UniFi EoT Controller és UniFi LED appokkal vezérelhető
- Rögzítés normál függőkkel
- Fényerő: 2,400 lumen
- Színhőmérséklet: 4,000K természetes fehér
- Hosszú élettartamú LED: L80 > 50,000 óra
- Fényerő / fogyasztás arány: 100 lm/W*
- Color Rendering Index (CRI) > 80

UniFi LED Panel AC
- Tápellátás: 100-277 VAC
- WiFi vagy Ethernet Daisy-chain csatlakozás hálózathoz, Bluetooth LE 4.1
- UniFi LED Controller vagy UniFi LED Mobile appokkal vezérelhető
- Fényerő: 3400 lumen, színhőmérséklet: 4,000K természetes fehér
- Hosszú élettartamú LED: L80 > 50,000 óra
- Fényerő / fogyasztás arány: > 100 lm/w
- Reveal True Color CRI > 80

A panelméret: 602 x 602 x 56.7 mm (23.7 x 23.7 x 2.23")

Lite AP GPS

A Lite AP GPS egy 90 fokos integrált rádióval szerelt szektor antenna GPS szinkronizációval, költséghatékony megoldást nyújtva airMAX AC vezeték nélküli hálózatokhoz kialakításához.

Ezek az eszközök kereskedelmi forgalomba alapos tesztelést követően kerülhetnek majd, mely jelenleg is tart. Azaz még várni kell amíg hivatalosan rendelhetővé válnak!