Aktuális webshop áraink a készleten lévő termékeinkre érvényesek, a készletről nem elérhető termékek áraival kapcsolatban keresse kollégáinkat.

Covid-19 tájékoztató - személyes átvételre ezentúl az épületen kívül lesz lehetőség

Kedves Partnerünk! Cégünknél 2021.11.26-tól változásokat alkalmazunk, melyek érintik a személyes átvételt és az ügyfélszolgálatot egyaránt. A továbbiakban a szokásostól eltérő kiszolgálást tudunk biztosítani mindannyiunk egészségmegőrzése védelmében:

  • Személyes átvételre 2021-11-16-tól már csak az épület mellett található udvarban van mód (a bejárati ajtótól jobbra 10méter) az erre kijelölt helyen. Kérjük csengessen, majd várja meg kollégánkat. Épületbe történő belépésre tehát átmenetileg nem lesz lehetőség. Mindazonáltal szeretnénk mindenkit arra bíztatni, hogy válassza inkább a futárral történő kiszállítást, mely jellemzően 24 órán belül kézbesítésre kerül.
  • Kereskedő kollégáink a továbbiakban telefonon állnak rendelkezésükre, a személyes ügyfélszolgálatunkat szüneteltetjük. Elérhetőségeik a weboldalunkon megtalálhatók a munkatársak menüben.
  • Átmenetileg a helyszínen történő bankkártyás vagy készpénzes fizetési módokat felfüggesztjük, helyette az azonnali utalást javasoljuk mely néhány másodpercen belül teljesítésre kerül belföldi forint számláról belföldi forint számlára.

Köszönjük megértésüket és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Elérhetőségek
1149 Budapest, Mogyoródi út 55.
+36 1 329 0842
+36 20 956 5585
sales@intercrown.hu

Gyártói linkek
Hírlevél
© 1989 - 2022 Inter Crown Europe Zrt. | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató